Connect with us

Actualitate

Cine şi cum se mai fură lemn în 2018

Published

on

taieri-ilegale-intregalde

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Întregalde, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 44 de ani din localitatea Întregalde, judeţul Alba, a tăiat din pădurea din Dosul Feredeului

Cetateanul a taiat și sustras un număr de 17 arbori de esență fag din pădurea situată în locul numit Dosul Feredeului, situat pe raza comunei Întregalde, sat Necrilești, jud. Alba.

Faţă de H.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori tăiați ilegal.

La data de 5 februarie a.c., orele 15.50, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au oprit pentru control pe Drumul Naţional 74, în satul Șard, o autoutilitară condusă de B.S., de 29 de ani, din localitatea Sântimbru, jud. Alba, care transporta cantitatea de 3,00 m.c. lemn de foc de esență fag si plop tremurător, având aviz de însoțire secundar eliberat in data de 05.02.2018, ora 10.48, valabil pana la ora 19.55, pe care era specificata cantitatea de 3.50 mc lemn de foc.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au aflat faptul ca B.S. a fost oprit, pentru control, la data de 05.02.2018, orele 11.15, pe Drumul Naţional 74 la intersecția cu DJ107H din loc. Șard, tot de către poliţişti din cadrul Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos.

Astfel că, poliţiştii au constat ca tânărul transporta, la orele 15.50, o altă încărcătură de material lemnos in baza aceluiași aviz menționat mai sus.

Față de numitul B.S. a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenda de 5000 lei conform art. 19, alin. 1, lit. i din Legea 171/2010, iar în baza aceluiași articol a fost confiscată cantitatea de 3,00 m.c. lemn, în valoare de 405 lei, care a fost predată în custodia Ocolului Silvic Iezerul Trascău.

La data de 5 februarie a.c., orele 16.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sălciua au oprit pentru control pe raza loc. Sartăș, județ Alba, o autoutilitară condusă de B.C., de 21 de ani, din oraşul Baia de Arieş, jud. Alba, care transporta cantitatea de 2.0 mc material lemnos, esență foioase, specia carpen, fără a avea asupra sa documente legale de însoțire.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au aflat faptul ca B.S. a fost oprit, pentru control, la data de 05.02.2018, orele 11.15, pe Drumul Naţional 74 la intersecția cu DJ107H din loc. Șard, tot de către poliţişti din cadrul Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos.

Față de numitul B.C s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 2,0 mc materialul lemnos în valoare de 328 lei a fost confiscată și dată în custodia Ocolului Silvic Valea Arieșului Cîmpeni.

FINANȚĂRI PENTRU SOCIETĂȚI COMERCIALE 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia