Connect with us

Actualitate

Cioloș, la Alba Iulia

Published

on

Premierul a sosit la Alba Iulia însoțit de Vasile Dâncu, vice prim ministrul României. Acesta a dat detalii despre cum va funcţiona  Unitatea Guvernamentală de Asistență Tehnică (UGAT), ce servicii de asistenţă va furniza primarilor şi celor cu iniţiative de investiţii, astfel încât să fie posibilă dezvoltarea integrată a zonei

Primarii participanți la discuția cu premierul spun că ei trebuie să vină cu idei pentru a dezvolta această zonă. După întâlnirea cu primarii din zona munților Apuseni, premierul Dacian Cioloș a participat la o întâlnire cu oamenii de afaceri. Vasile Dâncu a explicat ce s-a discutat la întâlnirea cu oamenii de afaceri ce a avut loc la Universitatea 1 Decembrie 1918. De asemenea s-a discutat și despre mentalitatea oamenilor de afaceri. Dacian Cioloș a declarat că unul dintre obiectivele acestui proiect promovat la Alba Iulia este de a stimula comunităţile locale să nu mai gândească în concurenţă unul cu celălalt, ci în cooperare.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia