Connect with us

Actualitate

CIUGUD – COMUNA UNDE CASELE SE VÂND MAI SCUMP CA LA ORAȘ

Published

on

Ciugud

Ciugudul este una dintre cele mai bine dezvoltate zone din întreaga țară, iar datorită acestui fapt casele ajung să coste foarte mult.

Cea mai ieftină casă se vinde spre exemplu cu 30.000 de euro, iar prețurile medii se situează între 60.000 și 120.000 de euro conform spuselor primarului comunei Ciugud, Gheorghe Damian.

Prețurile caselor din Ciugud ajung să se compare chiar și cu cele ale apartamentelor situate în zone bune ale muncipiului Alba Iulia.
Sunt mulți cei care s-au mutat la Ciugud tocmai pentru că aici găsesc tot ce au nevoie și în plus se pot bucura și de liniștea care nu le este oferită de viața într-un oraș aglomerat.

TRANSALPINA DE CIUGUD

Ciugudul este prima localitate din ţară cu drumuri agricole asfaltate, cu piste de biciclete în mediul rural, cu internet wireless în spaţiile publice şi iluminat public asigurat cu ajutorul eolienelor. Este, probabil, singura sau printre puţinele localităţi rurale din ţară unde, într-un parc din zona centrală se poate citi pe un panou „internet wireless gratuit“.

INTERNET ÎN LOCALITĂȚILE DEZAVANTAJATE

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia