Connect with us

Politică

Clement Negruț, președinte PMP Alba – Promovare electorală

Published

on

Theodor Paleologu, președinte responsabil pentru România

”Mă prinde mai bine să vorbesc despre un președinte din perspectiva lui Theodor Paleologu. Este un om deosebit, un coleg și un om de la care ai ce învăța. Meteahna omului de cultură, a profesorului este că încearcă să spună cât mai multe într-un timp cât mai scurt. Theodor Paleologu a demonstrat în această campanie politică faptul că are ceva de spus, ceea ce înseamnă un om de cultură, un om educat”.

”Nu este membru de partid, echipa PMP și echipa dânsului a făcut o asociere într-un țel comun: un președinte responsabil pentru România, din 2020. Ne-am validat în toate alegerile și am făcut alegeri bune. Theodor Paleologu este alegerea cea mai potrivită. Theodor Paleologu s-a întâlnit cu cetățenii din județul Alba, într-o atmosferă civică, fără falsitate”.

”Reforma constituțională trebuie să fie una din ideile principale ale viitorului președinte. Nu se mai poate merge pe ideea de a ne zbate într-o criză profundă, permanentă, repetată, cu scandaluri, cu lucruri care au generat neliniște în sânul populației și lehamite pentru politicieni. Lucrurile evoluează, societatea evoluează, politica evoluează și trebuie ținut pasul cu ele”.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia