Connect with us

Actualitate

CNAS Alba și ”Marea Reformă” – marca USR. Ce se ascunde sub CODUL 2628. Întrebări pentru candidat

Published

on

cnas-alba_concurs

Întrebari retorice pentru concurentul AB 4012 ENIGMA DE LA ALBA IULIA

Anunțat cu mare tam-tam, concursul pentru ocuparea postului de Director general la CAS-urile județene este într-o desfășurare discretă. Mult prea discret sunt tratați atât de presă cât și de oficialități cei care concură pentru postul de „ Jutar” , la cel mai gras buget manageriat la nivel judetean.

În acest context, în ceea ce privește CAS –Alba, aici lucrurile sunt extrem de intere-sante poate chiar emblematice. La prima „etapă” în acest concurs maraton, la care din cauza faptului că tot mai mult omul este numar și individ, am avut ca și concurent un „X”ulescu codificat AB2628, care deși s-a înscris, a trecut exameniul epidemiologic, din surse sigure am înteles că a părăsit sala unde s-a organizat concursul scris iar la final, pe borderoul cu rezultateale finale, Alba a apărut cu candidat absent.

Altă dată, cu câțiva ani în urmă, cu ocazia unui concurs pe bune pentru același post, se pare că posesoarea codului AB2628 s-a îmbolnăvit subit și a fost în concediu medical, ulterior trecând ajutată de suspensorul politic.

Cătălin Drulă-Ministrul Transporturilor la Alba Iulia: vom circula pe autostrada Sebeș- Turda în luna…

Zilele trecute s-a organizat prima ”reexaminare„ pentru concursul de Director general, si surpriză concurentul pentru CAS-Alba, identificat cu codul 4012 a reușit punctajul maxim. Urmează, în data de 23.06, interviul pentru persoanele care își doresc această funcție, anononimă însă plină de consistență financiară și mai ales butonată transpoliticpolitic.

Avem câteva sugestii de întrebări, care slabă nădejde să ajungă pe ”fituicile” celor care gestionează concursul, retorice pentru Candidatul AB 2628, și potential deranjante pentru candidatul AB4012 ȘI ANUME:

Găsiți asemănări între fotografii. Parlamentarii PSD pe o bicicletă

1. Care este programul de lucru pentru Directorul General al CAS-Alba (practic aleator) și dacă acesta este obligat să semneze zilnic la sosirea și plecarea de la serviciu, condica de prezență așa cum nu s-a întamplat în ultimii ani ?

2. Cât de capabil și omnipotent poate fi un medic specialist (cu o specializare predestinată) care să poată gira în relație contractuală cu CAS-Alba, trei contracte de furnizare servicii medicală, pe trei domenii diferite, în baza unor contracte de muncă cu normă întreagă, ce totalizau 23 ore lucrate în 24 de ore zilnice, care contracte erau consfințite legal probabil și de semnatura Codului AB2628 ?

3. Ce conexiuni galactice poți să poseszi ca să consulți pacienți în ambulatoriu de specialitate in Alba Iulia sau în Sebeș și să beneficiezi de un spor de „zona „de 22% ?

SONDAJ: Cine considerați că sunt resposabili de starea actuală a gunoiul menajer din Alba Iulia și județul Alba

4. Cum poate fi eradicat sindromul „ORBUL GĂINII „ce se manifestă adesea în cazul unor relații contractuale gestionate sub obladuirea Directorului General al CAS-Alba posibil cod AB2628, urmarea căreia cadre medicale angajate atat cu contract de muncă (vezi de ex. ambulanta de stat ) cât și prestatori de servicii medicale private în relația cu CAS-Alba să fie platite, cu semnatura ordonatorului de credite în discuție atât în concediu medical cât și urmarea prezentei la serviciu în domeniul privat ?

Enigma de la Alba Iulia ar putea să confirme o zicere profundă a ilustrului politician ION RAȚIU „Niciodată cei din sistem nu vor putea schimba sistemul „ redefinim eventual codul și sigur ulterior și potul financiar din care să ….cadă ceva și pentru PARTID.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia