Connect with us

Actualitate

Coadă la ghișeul de emitere a cazierului. Distanțarea socială, greu de respectat

Published

on

cazier judiciar alba iulia

Mai multe persoane care au stat azi la coadă pentru obţinerea cazierului judiciar, reclamă nerespectarea măsurilor de distanţiere socială.

Cu toate că starea de alertă prevede reguli extrem de stricte de distanțare socială, acestea nu sunt respectate de publicul care stă la rând, cum e cazul celor ce doreau să obţină cazierul judiciar.

Totodată, la intrarea în această instituţie, e un afiş A4 (made in România), care informează cetăţenii cu privire la aceste măsuri, ‘accesul în sala de aşteptare este limitat la 4 persoane, păstraţi distanţa minimă de 2m faţă de alte persoane…’

Din spusele celor prezenți la coadă şi după cum se vede şi în poza trimisă pe adresa redacţie de un telespectator AlbaCarolinaTV, distanțarea socială a fost greu de urmat.

Program testări redobândire permis auto

Întrebați despre această situație, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţului (IPJ) Alba, a explicat că:

‘La intrarea în sala de așteptare sunt puse afișe prin care cetățenii sunt informați că este permisă intrarea a unui număr maxim de 4 persoane și sunt rugați să poarte masca și să respecte normele de distanțare socială.

Într-adevăr au fost situații particulare când datorit condițiilor meteo (ploaie), persoanele care s-au prezentat pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar au aglomerat spațiul de primire a publicului, iar lucrătorii serviciului cazier le-au atras atentia cu privire la necesitatea respectării acestor reguli de distanțare sociala. Insistam si cu aceasta ocazie asupra recomandării de a respecta distanțarea socială.’

cazier judiciar alba iulia
cazier judiciar Alba Iulia

Gabriel Pleșa: Viitorul orașului trebuie construit în jurul tinerelor familii

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia