Connect with us

Actualitate

Cod galben de viscol și ninsori in județul Alba

Published

on

Accesul pe mai multe drumuri din judetul Alba a fost blocat, vântul a doborât mai mulți brazi din zona barajului Canciu de pe râul Cugir. De asemenea, mai multe locuințe din județ au rămas fara curent electric in urma acestor conditii

La Șureanu turiștii au avut de suferit, acestia au ramas blocati in pensiuni in urma viscolului puternic care potrivit sefului Salvamont Alba a fost aproximat de 100 km/h iar nici un echipaj nu a putut intervenii pana in aceasta dimineata. Potrivit sefului Salvamon Alba a fost vorba de 80 de turiști care au rămas blocati fară căldura si curent electric ,acestia au fost salvați azi dimineața si se afla in condiții de siguranță. Se recomandă sa nu pornească la drum dacă soferii nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă fara anvelope specifice sezonului si lanţuri antiderapante . Efectele condițiilor meteo nefavorabile s-au văzut încă de sâmbătă seara și pe întreaga zi de duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia