Connect with us

Actualitate

COMUNELE DIN APUSENI, SE MODERNIZEAZĂ

Published

on

În comuna Gârda de Sus s-au derulat o serie de proiecte pentru modernizare drumurilor comunale şi pentru dezvoltaarea turismului.

S-au modernizat drumurile care fac legatura cu Peşterea Gheţarul Scărişoara, zonă cu un mare potenţial turistic pentru judeţul Alba.

În prezent se află în derulare un proiect pentru modernizarea a cinci drumuri din satele Hănăşeşti şi Dealul Frumos, locuri unde mai locuiesc încă mulţi tineri şi prin aceasta dorim să le oferim un sprijin şi de a-i ajuta şi de a le fi sprijin pentru a nu pleca, de a nu depopula această zonă, ne spune primarul comunei, Marian Vîrciu.

marian virciu garda de sus primar

În comuna Albac, primarul Tiberiu Todea declară că sunt în faza de predare a staţiei de epurare operatorului unic pe judeţ.

Comuna Albac are statut de staţiune turistică. Este o zonă foarte vizitată de către  turişti veniţi din toate colţurile ţării şi de peste graniţele României.

tiberiu-todea-primar-albac

În comuna Arieşeni, se vor derula o serie de lucrări de modernizare şi investiţii pentru apa menajeră şi apa potabilă.

Până la sfârşitul anului se vor finaliza 17 km de drum început şi modernizat cu un covor asfaltic şi sunt în aşteptare alte proiecte depuse pentru finanţare la Ministerul Dezvoltării.

vasile marian jurj primar comuna arieseni

Urmăriţi reportajul pentru a afla ce investiţii noi se vor realiza pe raza comunei Arieşeni.

Vezi şi: PROIECTE DE VIITOR PENTRU ORAȘUL ABRUD

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia