Connect with us

Real Risc

”Condiția actuală a consilierului este nulă. Vrem să schimbăm clasa politică”. Invitați: Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, Iuliu Hada, vicepreședinte ANA

Published

on

Proteste, păduri și politicieni

La Real Risc se deslușesc efectele protestelor în societatea românească, moda defrișărilor ilegale și perspectivele politice ale județului Alba.

Partidele politice se pregătesc pentru a ajunge o forță la nivelul județului. ”Am votat un regulament pentru a susține candidați din afara partidului, pentru a găsi cea mai bună soluție. Susținem candidați care au șanse și care nu fac parte din partidul nostru. Vrem să schimbăm clasa politică. Vrem să ridicăm standardul clasei politice. Vrem să venim cu o listă de consilieri competenți”, a subliniat Beniamin Todosiu, președinte USR Alba.

”De câte ori suntem nevoiți să votăm același lucru, condiția consilierului este nulă?! Primarul dictează toată politica. În Alba Iulia consilierii ridică mâna la comandă”, a precizat Iuliu Hada, vicepreședinte ANA.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia