Connect with us

Actualitate

„Condiții” de școală

Published

on

Situația de la Totoi nu este una unicat în județ și nici în țară, dar este o dovadă că de multe ori dorința profesorilor nu este suficientă pentru ca elevii să aibă condiții

Directorul școlii din Totoi, care aparține de comuna Sântimbru spune că de când a venit la conducerea instituției s-a luptat pentru a aduce celor mici cele mai bune condiții. Și dovadă stau clasele, care renovate cum s-a putut și decorate cu desene ale celor mici arată decent. Profesorii spun că se descurcă greu cu elevii, dar că încearcă să găsească soluții pentru a păstra igiena. Deși demersuri au fost făcute atât de inspectorat cât și de conducerea școlii nu s-a obținut finanțare până în toamna acestui an, iar lucrările de renovare și modernizare vor începe abia la anul. Oamenii din Totoi spun că știu de această situație. Contactat telefonic viceprimarul comunei Sântimbru nu a vrut să faca nicio declarație în acest caz.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia