Connect with us

Actualitate

CONFERINȚA B.EN.A LA UAB

Published

on

La Universitatea 1 Decembrie 1918 se organizează în perioada 25-27 mai Conferinţa Internaţională B.EN.A unde sute de participanți prezintă lucrări pe tema „Ingineria Mediului şi Dezvoltare Durabilă”.

La conferința de presă au participat domnul Dr. Ricardo Serrao Santos – si domnul Dr. Vaseashta Ashok – Director of Institute for Advanced Sciences Convergence & Int’l Clean Water Institute, USA and U.S. Department of State.

RICARDO SERRAO SANTOS, membru al Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală a Parlamentului European.
Da, sunt membru al comisiei pentru agricultură și am avut de-a face cu probleme legate de sisteme de dezvoltare durabilă pentru mediu. Și vreau să spun că sunt un om de știință și vreau să vă spun că politicienii au de luat decizii legate de mediu și ar trebui să ia aceste decizii doar după ce verifică studiile științifice făcute pe tema unde au hotărâri de luat. 00:17

Evenimentul este organizat cu sprijinul şi susţinerea a doi coorganizatori de prestigiu, respectiv Asociaţia Balcanică a Mediului din Grecia (B.EN.A.)  şi Institutul de Economie Naţională al Academiei Române.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia