Connect with us

Administraţie

”Consilierii județeni ai PNL, asemenea unor slugi ale lui Ion DUMITREL și Ștefan BARDAN, au votat creșterea procentuală (în fiecare an) a tarifului la apă potabilă și canalizare, sub minciuna realizării unor investiții”

Published

on

stefan bardan ion dumitrel apa ctta alba

Liberalii și useriștii au promis creșterea calității vieții, însă oferă servicii de proastă calitate și gunoaie la tot pasul!

Solicit demisia conducerii APA CTTA Alba pentru că a lăsat, în plină perioadă caniculară, zeci de localități fără apă potabilă! Președintele Consiliului Județean Alba, în subordinea căreia se află compania APA CTTA Alba, dar și întreaga echipă de conducere a PNL, trebuie să își ceară scuze locuitorilor care în ultimele zile nu au beneficiat de un serviciu public atât de important.

Guvernul PNL ne va interzice să mai creștem porci românești din 1 August! #nurezist fără fermierii români!

Apa de la robinetele a mii de familii din Alba a curs în ultimele zile cu porția din cauza lipsei investițiilor în sistemele de alimentare cu apă.

Banii pentru proiecte și pentru creșterea calității apei s-au scurs în buzunarele conducerii instituției de stat, care și-a dat prime, în fiecare an, după bunul plac.

Spre exemplu, în anul 2017, directorul general al APA CTTA Alba, Ștefan Bardan, a primit prime în valoare totală de circa 17.000 de euro. Această sumă s-a adăugat la salariul primit lunar. Sume exorbitante de bani pentru un om cinstit au primit și membrii din Consiliul de Administrație și administratorii companiei!

Țări care IMPUN vaccinarea obligatorie. Pe când și în România?

Tot în 2017, consilierii județeni ai PNL, asemenea unor slugi ale lui Ion Dumitrel și Ștefan Bardan, au votat creșterea procentuală (în fiecare an) a tarifului la apă potabilă și canalizare, sub minciuna realizării unor investiții. Am ajuns la jumătatea anului 2021 și suntem văduviți de un serviciu pe care îl plătim foarte scump!

Dacă ar avea un gram de onoare, conducerea APA CTTA Alba, și-ar lua tălpășița și ar face loc adevăraților profesioniști în domeniu! Nu voi accepta ca această clică a PNL, care a pus politruci în funcții atât de importante, să își bată joc de oameni!

Liberalii și useriștii au promis creșterea calității vieții, însă oferă servicii de proastă calitate și gunoaie la tot pasul! Să le fie rușine!

Călin Gheorghe Matieș

Senator PSD ALBA

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia