Connect with us

Administraţie

Construiesc haotic, conectați la partide politice și administrație

Published

on

Urbanism alandala

Unii pot construi în orice zonă, cu sau fără autorizații, fără a respecta legea, și fără noimă. Zone întregi din Alba Iulia au fost lăsate să se dezvolte haotic. Au apărut clădiri în zone istorice, în situri arheologice, iar la aceste construcții au acces ”norocoși ai sorții, care invariabil sunt conectați cu administrația locală”.

”Suntem în fața unui fenomen unde regulile sunt puse doar pe hârtie, într-un proces în care oameni de afaceri conectați la partide politice, administrație, construiesc fără autorizație, preferând să plătească amenzi simbolice, pentru ca apoi să fie ajutați să intre în legalitate.

S-a construit mult, fără respect față de lege, față de zone protejate, față de clădiri de patrimoniu și situri arheologice. Orice bucată de teren poate deveni un viitor bloc sub nasul autorităților și prin complicitatea lor”.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia