Connect with us

Actualitate

Corigențele administrației locale

Published

on

Gașca face ce vrea

Probleme Municipiului aduse în discuție în cadrul emisiunii Fapte și Vorbe . Hotărârea administrației publice cu privire la implementarea taxelor pentru parcări a stârnit revoltă în rândul populației.

Discordanțele între ceea ce ni se promite și ceea ce primim sunt uriașe.

Amenajarea străzilor este foarte departe de dezideratul cetățenilor, numărul parcărilor insuficient în raport cu numărul mașinilor din oraș este o altă problemă care privește toți cetățenii din Alba-Iulia.

S-a aprobat în consiliul local implementarea unui sistem de taxare a tuturor locurilor de parcare în oraș, divizând orașul în mai multe zone. Pentru fiecare zonă, se aplică un tarif/ oră. Se pot face și abonamente care pot fi pe o durată de 30 de zile, 6 luni sau un an. Tariful acestor abonamente este cuprins între 50 de lei și 600 de lei.

Din data de 16.03.2020 se vor aplica și amenzi în acest sens. Amenzile fiind cuprinse între 500 și 1.000 lei pentru cei care nu plătesc tariful de parcare sau abonamentul, de 100 până la 300 de lei pentru cei care depășesc timpul de parcare și între 300 și 500 de lei pentru cei care ocupă două locuri de parcare și au plătit doar unul.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia