Connect with us

Cultură

Cornelia Goția la PASAPORT CULTURAL

Published

on

Folclorul este o pasiune și o mare dragoste

Solista Cornelia Goția are o pasiune pentru muzica folclorică descoperită în locurile natale din Geoagiu de Sus, comuna Stremț.

”Este un loc binecuvântat, cu oameni frumoși cu dar și har de la Dumnezeu”. La grădiniță a pășit prima dată pe o scenă de spectacol. Acolo, pe scenă este viața sa, acolo dăruiește ceea ce a primit de la Dumnezeu. A moștenit-o pe mama sa, în ceea ce privește talentul său artistic.

Cornelia Goția

Copilăria solistei a fost o bucurie, șine minte și acum toate colindele pe care le învăța, în postul Crăciunului, de la mama sa. S-a căsătorit la 18 ani deoarece a considerat că viața de familie este foarte importantă. S-a dedicat familiei, iar în anul 2003 a început să cânte cu drag și bucurie pricesne la biserica din Oiejdea.

De la meșteșug, la artă cu Daniela Turlea

În anul 2008 s-a înscris la Școala Populară de Artă. ”Am considerat că pot mai mult și m-am lăsat în voia lui Dumnezeu”. Cornelia Goția este foarte severa cu propria-i persoană. A călătorit prin lume și a întâlnit oameni deosebiți, români cu care a depănat amintiri. ”Orice vis se împlinește cu un sacrificiu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia