Connect with us

Actualitate

Crimă la Cugir

Published

on

Incidentul s-a produs în parcul din centrul orașului Cugir, sâmbătă, 17 septembrie în timp ce bărbatul și fiica sa, dar și familia acestora se deplasau către evenimentele din cadrul festivalului Toamna Cugireană

Agresorul s-a aflat în concubinaj cu femeia de 25 de ani cu care are o fetiță de un an. S-a întâlnit întâmplător cu femeia, tatăl ei, fetița și bunica fetiței și s-au luat la ceartă. Bărbatul de 60 de ani a pulverizat cu spray paralizant către agresor. Furios, acesta l-a injunghiat, apoi s-a indreptat catre fosta iubita si a lovit-o si pe ea. Cu ultimele puteri barbatul a incercat sa isi apere fiica si a fost din nou injunghiat. Agresorul s-a întâlnit cu victimele sale în timpul festivalului Toamna Cugireană. Tribunalul Alba a dispus arestarea bărbatului pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru omor si tentativa la omor si risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia