Connect with us

Actualitate

Crucea Roșie și Star Assembly asigură pachete de Crăciun pentru 500 de copii din Județul Alba

Published

on

crucea rosie alba

Campanie umanitară dedicată familiilor cu copii vulnerabile din punct de vedere socio-material

În contextul sărbătorilor de iarnă, Crucea Roșie Română Filiala Alba, în colaborare cu compania Star Assembly, a demarat o campanie umanitară dedicată familiilor cu copii vulnerabile din punct de vedere socio-material din Județul Alba.

Distribuirea pachetelor a demarat sâmbătă, 19.12.2020, voluntarii Crucii Roșii deplasându-se în comunitățile Cugir, Sebeș, Săsciori, Șugag, Șibot, Șpring, Doștat, Gârbova, Vințu de Jos și Blandiana.

Intrare GRATUITĂ pe Patinoarul artificial amplasat în Parcul Tineretului din Sebeș

500 copii au primit produse igienico-sanitare (sampon, săpun, periuță de dinți, pastă de dinți, gel de duș), dulciuri, căciuli, fulare precum și minitruse de prim ajutor, servețele dezinfectante și măști de unică folosință, atât de necesare în perioada dificilă pe care o parcurgem, în valoare de peste 60.000 lei.

cruce rosie filiala alba

Aducem mențiunea că activitatea s-a desfășurat în colaborare cu primăriile din comunitățile amintite mai sus, serviciile sociale furnizând liste cu copiii vulnerabili din fiecare zonă.

GREVĂ DE AVERTISMENT în societatea Star Transmision SRL

Aducem totodată mulțumiri voluntarilor Crucii Roșii pentru determinare și pentru că ne aduc cinste prin implicarea lor necondiționată.

Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba urează tuturor Sărbători Fericite, precum și prudență și responsabilitate, având în vedere situația vulnerabilă în care ne aflăm cu toții.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia