Connect with us

Actualitate

Volei Alba Blaj – ASPTT Mulhouse, miercuri, 7 februarie,

Published

on

Volei-Alba-Blaj---ASPTT-Mul

Campioana României, CSM Volei Alba Blaj, poate să-și asigure, în mare măsură, calificarea, în premieră, în Playoffs 6 a Ligii Campionilor

 Dacă va trece miercuri seara de ASPTT Mulhouse, în etapa a patra a Grupei A a celei mai importante competiții europene intercluburi din voleiul feminin. Meciul Volei Alba Blaj – ASPTT Mulhouse se va disputa miercuri, 7 februarie, de la ora 18.00, în Sala “Transilvania” din Sibiu.

Intrarea în Sala “Transilvania” din Sibiu este liberă.

Lideră neînvinsă a grupei A, cu 9 puncte din tot atâtea posibile, campioana României speră la o nouă victorie de 3 puncte, care să o apropie și mai mult de o calificare istorică între primele 6 echipe ale continentului.
Dacă va obține toate punctele miercuri, Volei Alba Blaj își va asigura cel puțin locul secund în clasament, cu 2 etape înainte de final, dar ar putea obține, la un asemenea scor, chiar calificarea în Playoffs 6, dacă, în celălat meci, Developres SkyRes Rzeszow va câștiga cu 3-2 partida cu Volero Zürich.
Până să ajungă să viseze la un asemenea joc al rezultatelor, Volei Alba Blaj va trebui să lupte pentru cele 3 puncte, în fața campioanei Franței, care va veni la Sibiu să-și vândă scump pielea și dornică de revanșă, mai ales că singurele puncte au fost obținute în deplasare, 3-2 cu Volero Zürich. O spune chiar antrenoarea principală a echipei din Mulhouse, Magali MAGAIL: “Ne așteaptă din nou un meci dificil în fața acestei echipe frumoase, care este invincibilă în grupa noastră. Totuși, noi nu avem nimic de pierdut, suntem pregătiți de luptă și vom încerca să destabilizăm organizarea lor ofensivă.”
În tabăra blăjeană cuvântul de ordine este victoria. Cu un ascendent moral, grație victoriei de pe terenul campioanei Franței, 3-1 în etapa a treia, echipa noastră mizează și pe aportul publicului, care a creat o atmosferă senzațională la primul meci din grupă, când, în fața unei săli arhipline, Volei Alba Blaj a trecut de Volero Zürich cu 3-1.
Ajutorul publicului va fi important și miercuri seara, crede brazilianca Mariana AQUINO, care evoluează pe poziția centru pentru campioana Volei Alba Blaj: “Meciul de miercuri cu Mulhouse va fi unul dificil, mai ales că vine după partida de la Târgoviște, dar noi ne-am pregătit bine pentru acest joc, am studiat echipa franceză destul de bine, am obținut acolo un rezultat foarte bun și este bine că jucăm împotriva lor atât de repede, în fața minunaților noștri suporteri.
Sper că sala din Sibiu va fi plină, la fel ca data trecută, suntem pregătite de luptă și vrem să venim la Blaj cu o nouă victorie din Liga Campionilor. Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi, pentru calificarea în faza următoare a competiției.”
În celălalt meci al grupei, Developres SkyRes Rzeszow primește vizita echipei Volero Zürich. Partida se va desfășura tot miercuri, 7 februarie, de la ora 19:00 (ora României).

 Clasamentul Grupei A:

1. CSM VOLEI ALBA BLAJ 9 puncte (9-2);
2. Volero Zürich 4 puncte (6-6).
3. Developres SkyRes Rzeszow 3 puncte (3-7);
4. ASPTT Mulhouse 2 puncte (5-8).
 

Programul campioanei Volei Alba Blaj în Grupa A a Ligii Campionilor, ediţia 2017/2018:

 13 decembrie 2017: Volei Alba Blaj – Volero Zürich 3-1;
11 ianuarie 2018: Developres Rzeszow – Volei Alba Blaj 0-3;
24 ianuarie 2018: ASPTT Mulhouse – Volei Alba Blaj 1-3;
7 februarie 2018, ora 18.00: Volei Alba Blaj – ASPTT Mulhouse (Sibiu);
22 februarie 2018, ora 18.00: Volei Alba Blaj – Developres Rzeszow (Sibiu);
27 februarie 2018, ora 21.00: Volero Zürich – Volei Alba Blaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia