Connect with us

Actualitate

VIDEO:Cu ce urme s-au ales cei doi turişti implicaţi în scandalul cu viceprimarul din Arieşeni?

Published

on

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia dezvăluie ce a rezultat în urma incidentului dintre viceprimarul din comuna Arieşeni şi doi turişti cu ATV-uri, ce se pare că au pătruns pe proprietatea privată a acestuia, în ziua de miercuri seara.

Doi pacienți, în vârstă de 31, respectiv 20 de ani, care au acuzat agresiuni fizice asupra lor, au fost aduși cu Ambulanța de la Spitalul Orășenesc Câmpeni la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Aceștia nu au suferit leziuni profunde, însă au prezentat contuzii la coloana cervicală, genunchi, șold sau coapsă. Ei au primit îngrijiri medicale, s-au efectuat investigații cu ajutorul computerului tomograf și au rămas sub supraveghere câteva ore, fără a necesita internare în spital.

Primul, în vârstă de 31 de ani, a fost adus la spital la ora 22.00 și a părăsit UPU Alba Iulia în jurul orei 2.30, în vreme ce al doilea, în vârstă de 20 de ani, a ajuns la ora 2.08 și a părăsit unitatea medicală în jurul orei 5.30.

Emil Pustea, unul dintre tinerii atacaţi, a publicat pe reţeaua Instagram două clipuri cu momentul în care au fost atacaţi şi câteva detalii despre altercaţie.

„Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în maşină şi îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul şi filma cum dânsul sparge ATV-urile.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia