Connect with us

Curaj Feminin

Cum a descoperit Adina Oltean succesul în Anglia

Published

on

Adina Oltean, consilier terapeutic la Curaj Feminin

S-a stabilit în Anglia în urmă cu 13 ani, se simte acasă atât în Anglia cât și în România. Este mama unui adolescent, este consilier terapeutic, life coach, master racing, diplome obținute în Marea Britanie. Este din Sebeș, o mamă care luptă pentru viitorul ei și al copilului ei. Este o femeie de afaceri. A avut o copilărie modestă. Din copilărie a știut că va locui în Londra și după multe sacrificii a ajuns acolo. Anii de liceu au fost cei mai frumoși pentru Adina Oltean.

A avut contact cu Anglia toată viața. A fost și este pasionată de univers, de stele, zodii, constelații OZN-uri, extratereștrii. În Anglia a avut un mentor care a ajutat-o să se descopere. ”Am avut parte de foarte multe porți închise în Anglia, românii erau marginalizați. Eșecul cel mai mare în viață este să renunți. Sacrificiul cel mare îl fac pentru mine. Greșeala trebuie asumată. Copilul din noi ne conduce viața, toți suntem copii”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia