Connect with us

Next Level

Cum ești, coleric? Află dacă ai temperament de conducător!

Published

on

Orientat, conduce, câștigă

Colericii, indiferent de vremea, sunt în acțiune și sunt născuți să conducă. Colericul este conducătorul, iar conducătorul nu este întotdeauna cel din față, dar este cel care conduce grupul. Colericii sunt oameni responsabili, cărora le pasă, au privire de ansamblu, au direcție, claritate și capacitatea de a înțelege cum funcționează lucrurile.

Sunt orientați spre scop, stabilesc obiective pe care le ating, sunt organizați și insistenți pe productivitate. Toate tipurile de temperament sunt necesare. Colericii ghidează, în caz de solicitare și, se poate conta pe ei. Au o personalitate puternică, vorbesc tare, apăsat, în cuvinte scurte și dau indicații precise. Sunt două tipuri de colerici, tipul înnăscut prin temperament și cel dobândit prin experiențele vieții. Colericul răzbește peste greutăți și prosperă în opoziție. Colericului îi plac provocările și îi place să reușească, să câștige. Este încăpățânat. Îi place corectitudinea. Nu renunță.

Vezi si Sangvinicul

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Next Level

România e plină de flegmatici, ești unul dintre ei?

Published

on

Flegmaticul trece mai ușor prin greutăți

Flegmaticii au calități remarcabile, sunt echilibrați, împăciuitori, liniștiți, stabili, calmi, își pot liniști colegii și prietenii. Se pricepe la toate, găsesc soluția cea mai simplă. Valoarea cea mai importantă este echilibrul. Sunt prietenoși, modești, simpli, ascultă și înțeleg oamenii. Nu se entuziasmează. O muncă repetitivă pentru ei este relaxare. Flegmaticii fac calcule matematice dificile rapid, în minte. Au un umor sec.

Este primitor, ospitalier. Este deștept, calm, acceptă munca fără se se plictisească, aduce echilibru în orice domeniu, dar trebuie convins pentru a face ceva. Flegmaticul execută sarcini, vrea să fie de ajutor și nu ține să fie în față, să fie expus. ”Deoarece sunt mulți flegmatici în România, noi ducem mai ușor greul”. Nu-i plac schimbările, la el funcționează cuvintele ”doar îmbunătățim puțin”. Îi motivăm dacă le apreciem calitățile, se simt nesiguri și au nevoie de încurajare.

Continue Reading

Next Level

Melancolicii au o ciudățenie, află care este

Published

on

Capabili de acțiuni migăloase, analizează cu finețe și multă răbdare

Melancolicii sunt perfecționiști, în general sunt femei și buni meseriași în orice domeniu. Despică firul în patru, le plac culorile și au simț și gust artistic. Sunt inteligenți dar au stima de sine scăzută și nu au încredere în ei. Sunt timizi, ordonați, îngrijiți, planificați, organizați, harnici, economi dar și zgârciți. Sunt cumpătați.

Se bucură în interior, emoțiile și sentimentele se resimt profund în interior. Sunt cei mai puternic introspecți personali. Se atașează de lucruri și au nevoie ca acestea să fie complete și perfecte. Melancolicul este punctual, este cinstit, spune adevărul tot timpul.

Orice lucru de calitate este făcut de un melancolic. Stăpânește meseria sa foarte bine. Nu socializează foarte mult, nu caută popularitatea dar își dorește să fie foarte bun în domeniul său. Melancolicul caută detaliile, este mai timid, mai tăcut, este mai atent. Sunt ușor de recunoscut, au nevoie de informație în ordine, vor să știe exactități.

Continue Reading

Next Level

NEXT LEVEL. Sangvinicul

Published

on

Petrecăreț, vorbăreț, activ… superficial

Sangvinicul este sufletul petrecerii, se cunoaște bine, este popular și vorbăreț. Este ușor de descoperit, nu suportă liniștea în jurul său, iar într-un grup destinde atmosfera și binedispune pe toată lumea.

Este o calitate dacă nu duce totul la extrem. Deține arta cuvântului, este carismatic și atrage oamenii. Sangvinicul este un temperament uşor de identificat. Sangvinic este tipul de personalitate caracterizat în primul rând ca fiind extrem de vorbăreț, carismatic, activ, sociabil, etc.

Sangvinicii tind să fie mai extrovertiți și să se bucură că fac parte dintr-o gașcă. Printre trăsăturile negative ale acestui tip de personalitate este faptul că se plictisește ușor dacă nu este implicat într-o activitate și are tendința de a fi superficial.

Continue Reading
Advertisement
nov 19, 2019 - Ma
Alba Iulia, RO
5°C
cer acoperit de nori
cer acoperit de nori
2 m/s, WSV
87%
766.57 mmHg
mar11/19 mie11/20 joi11/21 vin11/22 sam11/23
cer senin
5/5°C
cer acoperit de nori
10/10°C
câțiva nori
11/8°C
cer acoperit de nori
9/8°C
cer fragmentat
7/5°C

Next Level

Facebook

Ultimele comentarii

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Cele mai accesate