Connect with us

Next Level

Cum ești: coleric, melancolic, sangvinic sau flegmatic?

Published

on

Femeile vorbesc mult, bărbații mai puțin

O femeie rostește într-o zi peste 20.000 de cuvinte în timp ce un bărbat spune 7.000 cuvinte. Numai într-o zi se aud peste 35.000 de cuvinte rostite de oameni. Comunicarea trebuie să ne conecteze cu interlocutorii și nu se realizează doar prin vorbe. În procent de 55% comunicăm nonverbal, 38% comunicăm paraverbal, iar restul de procent rămâne pentru comunicarea verbală.

Când comunicăm, putem să creștem persoana din fața noastră sau putem să o punem în umbră. Fiecare om are o combinație din cele 4 tipuri de temperament (coleric, sangvinic, melancolic și flegmatic). Fiecare tipologie este extraordinară, trebuie doar descoperite punctele lor forte.

Pentru dezvoltarea și evoluția unei echipe sau unei firme este nevoie de oameni cu fiecare personalitate. Noi acționăm din tipul nostru de temperament, chiar și pe un străin îl cunoști mai ușor dacă îi observăm tipul de temperament. Relații între oameni contează.

Succesul nu constă doar în muncă, nu este suficient să muncești mult sau să te perfecționezi, reușita vine doar comunicând eficient și eficace. Succesul îl atingi în momentul în care reușești să scoți la lumină punctele tale forte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia