Connect with us

Next Level

Cum să ne cunoaştem pe noi înşine dar şi pe ceilalţi

Published

on

NEXT LEVEL. Cele 4 temperamente

Ne uimesc combinațiile de temperamente, iar persoanele cu temperamente total opuse sunt mereu în conflict. Anumite combinații de temperamente sunt complementare, altele sunt la poluri opuse, combinații potrivite sau mai puțin potrivite se pot observa la nivelul unei singure persoane. Temperamentul vă poate apropia sau îndepărta de cineva. Diferenţele dintre oameni pot naște conflicte sau pot da sens prieteniilor de lungă durată.

Orice persoană se încadrează în una din cele patru categorii de temperamente sau în combinaţii dintre acestea: coleric, sangvinic, melancolic și flegmatic. Astfel, pentru a înţelege mai bine reacţiile fiecăruia în anumite situaţii, modul de a acţiona sau de a soluționa o situație ține de felul în care filtrăm evenimentele, problemele şi provocările. Este eficient și necesar să cunoaştem categoria din care face parte interlocutorul sau de ce nu, cărei categorii aparținem noi. Cunoașterea tipurilor de temperament este important pentru a aplica modalitatea corectă de abordare a fiecărei relații, pentru ca în final să contribuim la dezvoltarea noastră personală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia