Connect with us

Actualitate

”Curățenia de primăvară”

Published

on

Reformarea partidelor la nivel local

Singura soluție care ar putea fi luată pentru a schimba modul de functionare al partidelor din țară sau mai punctual, la nivelul județului Alba ar fi organizarea unei reforme a acestora.

Munca în politică este una dificilă și trebuie susținută, spune Daniel Zdrânc vicepreședintele PSD Alba. De aceea, partidele au nevoie de oameni,politicieni competenți, cât mai bine pregătiți din punct de vedere politic.

Potrivit consultantului în comunicare, Dan Lungu politica înseamnă foarte multe chestii cum ar fi:nervi, stres, timp, bani investiți și alte componente pe care un cetățean trebuie să și le asume în momentul în care vrea să intre în politică, ba mai mult să performeze în acest domeniu

Probabilitatea ca alegerile locale și parlamentare să fie reprogramate este una foarte posibilă datorită pandemiei cu noul tip de Coronavirus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia