Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

DAR DIN DAR SE FACE RAI: 30 de vaci de lapte pentru Ighiu!

Published

on

vaci-in-dar-ighiu

30 de vaci de lapte primite in dar pentru locuitorii comunei Ighiu

Conform principiului de baza ”Dar din dar”, gospodarii care primesc animalele vor trebuie sa daruiasca mai departe primul nascut femela.

Fundatia HEKS/EPER Romania a fost inregistrata in decembrie 2015 si este operationala din mai 2016, odata cu deschiderea biroului din Cluj-Napoca si angajarea directorului de tara.

Misiunea Fundatiei este de a sustine persoanele din Romania care au nevoie de ajutor economic si social.

Proiectele noastre se adreseaza grupurilor marginalizate si vulnerabile din societatea romaneasca. Pentru implementarea acestora, colaboram cu diferite organizatii non-guvernamentale partenere din tara.

Valorile crestine HEKS/EPER presupun respect pentru oamenii de toate culturile si religiile. HEKS/EPER ajuta persoanele in nevoie, indiferent de rasa sau religie.

Dezvoltăm și împuternicim comunitățile, făcând oamenii fericiți și mediul curat.

Scopul nostru este de a schimba mentalitățile și comportamentele prin împărtășirea ideilor și

valorilor autentice comunităților noastre.

Bóthar este o organizație irlandeză care ajută familiile nevoiașe să depășească foamea, malnutriția și sărăcia într-un mod simplu și durabil: efectivele de animale. Darul viu al unui animal de fermă oferă familiei în dificultate posibilitatea de a-și îmbunătăți situația și, lucrand cu animalul în timp, să se ridice într-o poziție de confort relativ.

Bóthar a început să susțină proiecte în România în 2001. În ultimii 15 ani, sprijinul lui Bóthar sa extins de la proiectele de pește și ovine la vaci de lapte. Prin acest parteneriat între Open Fields și Bóthar și componenta “transmiterea cadourilor“, câteva mii de oameni au beneficiat de acest lucru. Peste 600 de juninci și-au părăsit fermele irlandeze pentru a găsi o casă nouă și pentru a face o diferență reală pentru o familie familiară în România.

Există o relație foarte puternică cu Bóthar de mai mulți ani acum și ne-am completat reciproc impactul muncii noastre sa îmbunătățit datorită acestui mare parteneriat pe care îl avem.

Românii au posibilitatea, începând de anul viitor, să câștige bani împrumutând direct statul român

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate