Connect with us

Actualitate

Daruri de Crăciun pentru familii neajutorate

Published

on

Au strâns şi au organizat de sărbătoarea Naşterii Domnului o acțiunea caritabilă pentru familiile ce se confruntă cu probleme mari de sănătate și care trec prin perioade grele.

Un grup de oameni ce şi-au dorit să aducă o bucurie familiilor care trec printr-o perioadă mai dificilă, au organizat această acțiune de ajutorare.

Au contribuit fiecare cu bani şi cu alte bunuri. Aceştia au ajuns cu alimente, haine şi materiale de constructii (uși și geamuri) la 6 familii neajutorate din judeţul Alba.

În munţii Apuseni au primit sprijin două familii din Zlatna, o familie din Abrud şi o familie din Bistra. Totodată, alte două familii din Blaj şi de lângă Aiud au fost binecuvantate de prezenţa acestor oameni cu inimă mare.

Cadourile au fost adunate pentru familiile ce au o situatie financiară mai dificilă şi pentru Casa de Copii Riţa Gargariţa din Alba Iulia.

Sperăm ca bunatatea lor să ajute aceste familii şi să aibă Sărbători mai frumoase.

          

Crăciun vs Naşterea Domnului

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia