Connect with us

Actualitate

De azi, 16 octombrie, în 13 localități ale județului este obligatorie purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice deschise

Published

on

Cetățenilor li s-a recomandat să păstreze distanța fizică, să evite aglomerația, să poarte masca de protecție și să înțeleagă că un comportament responsabil protejează sănătatea tuturor.

Azi, 16 octombrie, în municipiul Alba Iulia, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și polițiști locali au desfășurat o acțiune de informare a persoanelor în legătură cu noile obligații privind folosirea măștii de protecție sanitară, în toate spațiile publice, închise sau deschise din municipiul Alba Iulia.

TOATE școlile și grădinițele se ÎNCHID în Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Câmpeni și Ocna Mureș, cursurile se țin online

Cetățenii din toate cele 13 localități ale județului Alba (Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Câmpeni, Ocna Mureș, Blandiana, Ciugud, Cricău, Hopârta, Săliștea, Stremț, Unirea și Vințu de Jos) în care a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit 5 ani, în toate spațiile publice deschise, vor fi informați în legătură cu noile reguli.

În același măsură vor continua activitățile de control privind modul de respectare a reglementărilor legale pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Florin Roman (PNL), împreună cu alți 5 PSD-iști vor să ÎNGRĂDEASCĂ presa!

Cu ocazia controalelor, polițiștii vor aplica gradual toate măsurile prevăzute de normele legale.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.

Mulțumim tuturor celor care înțeleg că sănătatea este cea mai importantă și respectă regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia