Connect with us

Actualitate

De ce Ion Dumitrel NU s-a vaccinat

Published

on

Președintele PNL Alba nu s-a vaccinat până azi

Întrebat fiind dacă se vaccinează și când va fi aceasta, liderul de partid a încercat să se justifice spunând că a pierdut acea ocazie când toți colegii dânsului trebuiau să se vaccineze, însă se va vaccina într-o zi.

PNL amendat de Poliție pentru pentru congresul din 25-26 septembrie de la Romexpo. Printre cei fără mască au fost președintele Iohannis și Cîțu

Acesta a argumentat prezența sa la Congres PNL din București chiar dacă nu s-a vaccinat, prin faptul că s-a testat COVID-19. S-a testat în repetate rânduri iar până azi încă nu s-a îmbolnăvit de acest virus.

Reamintim faptul că Ion Dumitrel este președintele Consiliului Județean Alba și președinte PNL Alba, partid care este astăzi se află la guvernarea României și care încearcă prin toate mijloacele să promoveze și să vaccineze un număr cât mai mare al populației.

Noul MODEL de declarație pe propria răspundere și adeverință pentru angajator, după ora 20:00

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia