Connect with us

Actualitate

De ce va fi închis Bazinul Olimpic Alba Iulia pe data de 24 ianuarie. Pentru că e sărbătoare?

Published

on

bazinul-olimpic-alba

La alţii se poate şi la noi nu. Exemple.

După cum ştiţi, în ziua de 24 ianuarie vom sărbători Ziua Unirii Principatelor Române. Va fi o zi LIBERĂ pentru toţi românii, incluzând şi timpul iubitorilor de înot, care vor petrece mai mult timp acasă.

Bazinul Olimpic din Alba Iulia va fi închis pe data de 24 ianuarie, nu pentru că se fac din nou alte amenajări sau modernizări ci pur şi simplu pentru că e zi de SĂRBĂTOARE.

E ca si cum ai merge la schi la Arieşeni şi primăria de-acolo ar închide pârtia de schi în ziua de 24 ianuarie pe motiv că e zi liberă.

Înţelegem treaba cu lucratul la STAT, ” ziua fiind declarată sărbătoare legală” iar cei ce lucrează în administraţia locală vor sta şi ei acasă. Ceea ce nu înţelegem e cum poate municipalitatea să piardă bani, banii localnicilor cât şi a turiştilor, care oricum nu cheltuie un leu în vizita lor prin Şanţurile Cetăţii şi părăsesc oraşul în scurt timp, pentru că nu au alte obiective turistice de vizitat sau un loc în care să-şi petreacă timpul liber, gen un AquaPark sau un Bazin Olimpic.

Alba Iulia e un Smart City cu porţile închise, atât pentru localnici cât şi pentru cei ce vor să-şi petreacă timpul liber aici.

Se pare că Primăria NU are nevoie de încasările obţinute din vânzarea biletelor la intrare la bazin, ci mai degrabă aleargă după banii de la banci şi credite bancare, după sume cu multe zerouri, nu după mărunţişi.

Acum veţi spune că am scris rău, ca suntem gigi contra, că nu vrem să-i lăsăm liberi pe slujbaşii STAT-ului sau că avem noi ceva cu administraţia locală.

Din curiozitate, am sunat la alte bazine olimpice şi de agrement din judeţele limitrofe, pentru a vedea dacă în ziua de 24 ianuarie 2020, aceste spaţii publice sunt deschise:

Bazinul Olimpic ClujDESCHIS. Telefon 0264-40.53.46

Poza:monitorulcj.ro

Bazinul Olimpic Complex ” Muresul „DESCHIS. Telefon 0265-216930

Poza:clubulsportivmuresul.ro

Complex AQUALAND Deva – DESCHIS. Telefon 0736 927 972

aqaland deva

Poza:replicahd.ro

Oare de ce cetăţenii municipiului Alba Iulia nu pot beneficia de aceleaşi facilităţi ca şi cetăţenii aflaţi în judeţele limitrofe? Nu ştim. Probabil suntem noi mai…diferiţi, mai speciali, dat fiind faptul că trăim în Cealaltă Capitală.

Vă dorim o minivacanţă frumoasă!

2 Comments

2 Comments

  1. ALINA D.

    ianuarie 22, 2020 at 2:11 pm

    Muzeul e deschi in 24vianuarie?

  2. Mario

    ianuarie 22, 2020 at 8:36 pm

    Banditii conduc tzara:)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia