Connect with us

Actualitate

Declarația pe propria răspundere simplificată. Descarcă documentele

Published

on

declaratie propria raspundere

Modelul declarației pe proprie răspundere a fost simplificat în privința datelor care necesită a fi completate.

Declarația pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție.

Precizăm faptul că orice alte inițiative de a dezvolta platforme electronice folosite pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea.

Vezi şi Remember Kronospan. NU uitaţi de noi!!! De altfel, de ce ar fi mereu câte un incendiu

În acest sens, avertizăm asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale

Cetăţenii sunt sfătuiți să nu completeze declarația de pe alte site-uri, pentru că este posibil ca datele personale să le fie furate.

AICI Model – Declarație pe proprie răspundere

AICI Model – Adeverință angajator

Persoana va prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de la angajator împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.

Vezi şi Un alt avion cu cetățeni români din străinătate, a ajuns în România

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia