Connect with us

Actualitate

Declaraţia pe proprie răspundere ar putea rămâne şi după 15 mai

Published

on

marcel vela ministru

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat vineri seară că există posibilitatea menţinerii declaraţiei pe proprie răspundere

Planul de măsuri propus pentru perioada de după 15 mai va fi adus la cunoștința publicului, care poate veni și cu eventuale propuneri de îmbunătățire. Încă se discută despre menținerea declarației, în comitetul care pregăteşte măsurile de relaxare a restricţiilor

RAR: aplicaţie pentru a afla istoricul unui autovehicul

„Se va putea părăsi localitatea în anumite condiţii, care vor fi precizate în decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă”

Ministrul Marcel Vela a completat că decizia CCR prin care au fost declarate neconstituţionale amenzile date pe baza ordonanţelor militare „afectează România”.

”Cei care protejează sănătatea oamenilor nu mai au instrumente coercitive”, a spus ministrul Vela.

Saloanele de înfrumusețare vor trebui să se doteze cu materiale de igienă și să respecte măsuri de distanțare. Firmele cu mai mult de 50 de angajați, unde lumea se va întoarce la muncă, vor trebui să decaleze programul acestora.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia