Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

Delegație a PSD Alba, în vizită de lucru la Strasbourg

Published

on

primari-psd-STRASBOURG-alba

Delegație a PSD Alba, în vizită de lucru la Strasbourg

O delegație din județul Alba, alcătuită din primari și aleși locali, a vizitat în această săptămână sediul Parlamentului European de la Strasbourg, cu ocazia primei sesiuni plenare a anului 2018.
Inițiativa i-a aparținut ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, iar vizita a fost realizată cu sprijinul deputatului european Răzvan Popa.
Oaspeții din Alba au putut afla, astfel, mai multe detalii despre procesul decizional al Uniunii Europene, dar și participa la discuții cu diverși  oficiali europeni privind mecanisme eficiente care pot fi utilizate în vederea atragerii fondurilor europene, dar și pentru promovarea turistică și economică a județului în perspectiva preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, începând cu 1 ianuarie 2019.

„Proiectul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene este unul de importanță majoră pentru întreaga societate, iar intervalul de vizibilitate de care se va bucura țara noastră reprezintă o oportunitate inclusiv pentru județul Alba, atât în anul premergător, cât și pe durata celor șase luni de mandat.

calin-andres-cimpeni-primar-

psd-strasburg-alba

strasburg-psd-alba

traian stefan popa stremt primar

mirel-halalai-primar-Teius

primar-Lupsa-Danut-Vasile

primar-ciuruleasa-radu-tuhut

primar-abrud-nicolae-sima

primari-psd-STRASBOURG-alba

Vom organiza, pe perioada președinției noastre, evenimente în Alba și ne dorim ca acest proiect să genereze un impact pozitiv asupra vieții de zi cu zi a albaiulienilor“, a declarat Victor Negrescu.
Comunicat de presă al PSD Alba

MICA UNIRE SĂRBĂTORITĂ LA AIUD

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate