Connect with us

Creştinism

Demonizat sau posedat, află care este diferența!

Published

on

Important! Omul nu are puteri supranaturale, minte!

Lucrarea de eliberare este o lucrare foarte importantă, sunt puțini cei ce o practică, sunt puțini cei care o predică și de aceea în biserică sunt foarte multe probleme, sunt mulți bolnavi, mulți demonizați și nu este cine să-i elibereze. ”Este foarte important să cunoaștem adevărul. Dumnezeu este Trinitate. Dacă Duhul Sfânt nu este cu noi, Dumnezeu nu este cu noi. O biserică fără Duhul Sfânt este o biserică moartă. Un om fără Duhul Sfânt este un om mort”.

”Ființele supranaturale sunt create de Dumnezeu, omul nu are forțe supranaturale, orice persoană care invocă asta, minte. Omul poate folosi una dintre cele două forțe, ori puterea lui Dumnezeu, ori puterea Diavolului. Omul este și el o trinitate: duh, suflet și trup. Sub stăpânirea Satanei sunt foarte mulți îngeri căzuți și foarte multe duhuri care au nevoie de trupuri ca să locuiască. Iisus a fost de față când Satana a fost aruncat pe pământ. Omul a păcătuit și s-a înstrăinat de Creatorul său.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia