Connect with us

Curaj Feminin

Descoperire inedită: Claudia Cenan, după ce a stat într-o relație toxică

Published

on

Transformarea uimitoare prin care a trecut

Este o persoană care s-a cunoscut cu adevărat în momentele grele ale vieții. A căutat explicații, a parcurs etape prin intermediul cărora a descoperit și satisfacții. A fost un copil singuratic, ce s-a refugiat în cărți. A avut o copilărie frumoasă, cu valori morale și etice moștenite de la părinți. A ajuns în Alba Iulia începând cu clasa a X-a, a fost o luptătoare și s-a adaptat mereu. Lucrează, de 26 de ani, la liceul unde a studiat. A stat într-o relație toxică, cu multe certuri și neînțelegeri, mulți ani.

”Schimbările sunt dureroase și inconfortabile, preferăm o zonă de confort în care ne-am obișnuit, ne complacem în această stare, fără a avea curajul de a ieși din rutină. Când am plecat, a trebuit să mă lupt, să-mi cresc copila, care era în clasa a IX-a. Când am zis că o să răzbesc, așa a și fost. Atunci, când a fost nevoie și am vrut să fac ceva, au început să apară oameni potriviți în viața mea”.

Lumea Claudiei Cenan este într-o bibliotecă școlară. I s-au întâmplat lucruri fantastice când a început să-și dorească schimbarea. Transformarea sa, s-a produs mai târziu, descoperind lumea cosmeticelor și a dialogului cu cei interesați de întreținere corporală și frumusețe. Este bunică mândră și fericită. ”Îi urmăresc fiecare mișcare, este ceva fantastic să poți să-ți urmărești nepoții cum descoperă lumea”. Se simte împlinită pe toate planurile.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia