Connect with us

Politică

Dezbatere electorală: Iulian Blaj – DL și Radu Todoran – PPU

Published

on

”Muncești și câștigi” vs ”Omul cu drepturi depline”

Radu Todoran despre Ioana Ramona Bruynseels: ”O susțin pe candidata noastră la înalta funcție de Președinte al României. Partidul Umanist Român este un partid mai mic și facem o politică modernă, social-liberală, ne încadrăm în partea de mijloc al eșicherului politic, ușor centru dreapta”.

”Candidata noastră, Ioana Ramona, ne reprezintă întru totul. Partidul Umanist pune pe primul loc I omul, cu realizările, aspirațiile, idealurile sale și promovează omul ca membru al societății, omul cu drepturi depline, care nu mai este abuzat într-o națiune dezbinată. Politica PPU este politica viitorului”.

Iulian Blaj despre Viorel Cataramă: ”Este președintele partidului Dreapta Liberală. Viorel Cataramă a fost nominalizat la congresul de la Botoșani să candideze la funcția de Președinte, fiindcă este un om cu experiență mare în politică și în mediul de afaceri”.

”Viorel Cataramă este membru fondator al PNL, în anii ’90 și a fost și vicepreședintele acestui partid. S-a retras din PNL și a format Dreapta Liberală și pune accent pe muncă. Deviza Dreptei Liberale este: muncești și câștigi. Vrem să muncim, trebuie redusă birocrația și trebuie să accesăm fonduri pentru dezvoltare”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia