Connect with us

Actualitate

Doi tineri bucureşteni, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-un apartament din Alba Iulia, reţinuţi

Published

on

bucuresteni-furt-alba

Doi tineri bucuresteni, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-un apartament din Alba Iulia, reţinuţi

La data de 13 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat două persoane, un bărbat, D.F. si o femeie, D.A. , ambii de 36 de ani, din Bucureşti, ca persoane bănuite de comiterea unui furt în data de 17.07.2017, dintr-un apartament din Alba Iulia.

În 17.07.2017, D.F. si D.A. au pătruns prin efracție intr-un apartament din Alba Iulia, jud. Alba, de unde a sustras mai multe bunuri.

În urma administrării probatoriului, s-a dispus începerea urmăririi penale în calitate de suspecți, pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

În continuare, față de D.A., s-a luat măsura reținerii, pe bază de ordonanță de reținere, urmând să fie prezentată în cursul zilei de 14.02.2018, reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere legală.

Cercetările continuă.

Ce a păţit un barbat din Ciumbrud ce conducea un autoturism cu autorizaţie provizorie expirată?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia