Connect with us

Info+

Ești în siguranță? Există o armă pentru asigurarea ordinii publice

Published

on

Centenarul Jandarmeriei, o misiune posibilă!

Jandarmeria Alba a avut 1737 de misiuni în trimestrul III al anului. Acest lucru a presupus pregătirea și executarea unui număr de 1737 misiuni, într-o activitate neîntreruptă, 24 din 24 ore, cu prezență activă în toate dispozitivele.

Unitatea de Jandarmi se ocupă de misiuni de asigurare a ordinii publice, în slujba cetățeanului; asigură segmentul de intervenție antiteroristă; intervine la apelurile 112, pe segmentul de siguranță a populației; participă în sprijinul poliției pentru menținerea ordinii publice, menținerea situației de normalitate; asigură patrule la intrarea în unitățile de învățământ; acțiuni comune cu instituții publice; paza și protecția obiectivelor statului; constatarea faptelor de natură penală și contravențională și prevenirea faptelor antisociale.

”Jandarmeria este o armă frumoasă, care îți oferă dorința de a trăi, dorința de a face ceva bine, de a avea sentimentul frumos și plăcut că ai făcut un lucru bun pentru tine și pentru ceilalți, colegi și cetățeni cărora încercăm să le creăm un climat de siguranță”.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia