Connect with us

Info+

Ești în siguranță? Există o armă pentru asigurarea ordinii publice

Published

on

Centenarul Jandarmeriei, o misiune posibilă!

Jandarmeria Alba a avut 1737 de misiuni în trimestrul III al anului. Acest lucru a presupus pregătirea și executarea unui număr de 1737 misiuni, într-o activitate neîntreruptă, 24 din 24 ore, cu prezență activă în toate dispozitivele.

Unitatea de Jandarmi se ocupă de misiuni de asigurare a ordinii publice, în slujba cetățeanului; asigură segmentul de intervenție antiteroristă; intervine la apelurile 112, pe segmentul de siguranță a populației; participă în sprijinul poliției pentru menținerea ordinii publice, menținerea situației de normalitate; asigură patrule la intrarea în unitățile de învățământ; acțiuni comune cu instituții publice; paza și protecția obiectivelor statului; constatarea faptelor de natură penală și contravențională și prevenirea faptelor antisociale.

”Jandarmeria este o armă frumoasă, care îți oferă dorința de a trăi, dorința de a face ceva bine, de a avea sentimentul frumos și plăcut că ai făcut un lucru bun pentru tine și pentru ceilalți, colegi și cetățeni cărora încercăm să le creăm un climat de siguranță”.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia