Connect with us

Actualitate

Executivul local din Aiud va propune Consiliului Local Aiud aprobarea înființării Companiei Municipale de Transport Public Aiud

Published

on

aotobuze aiud

În timp ce Primăria Alba Iulia duce lupta pentru transportul public local cu STP și AIDA, Aiudul vrea înființarea proprie Companii Municipale de Transport Public.

”Noua companie municipală va avea de gestionat întreaga flotă de autobuze electrice care vor fi achiziționate în cadrul proiectului „Transport public ecologic în municipiul Aiud”, finanțat din fonduri europene.

Vor fi create aproximativ 60 de noi locuri de muncă.

Modele similare funcționează deja la Cluj-Napoca sau Turda.

Nu aruncăm cu banii publici pe fereastră.Decizia STP Alba Iulia S.A de a anula gratuitățile este un act unilateral și abuziv

Pe această cale vă informăm că timp de mai bine de o lună a fost activ pe SEAP anunțul de participare la licitația deschisă privind contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, cu autobuze, pe raza UAT Aiud.

Incredibil ce e OBLIGATORIU SĂ CITEASCĂ copiii de clasa VI-a! ”și-o trage la școală”, ”și ce-i dacă e o curvă”, ”o mamelește”

Termenul de depunere a ofertelor a expirat pe 15.02.2021, nefiind depusă nici o ofertă”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia