Connect with us

Creştinism

Fiara se ridică din Comunitatea Europeană

Published

on

MIRACOLUL CREȘTIN, Apocalipsa VI

Continuăm studiul cu capitolul 13 din Cartea Apocalipsa, ultima carte, o profeție, ceva ce nu s-a împlinit încă, sau dacă s-au împlinit, s-au întâmplat parțial. ”Suntem generația care o să vedem evenimentele împlinindu-se sub ochii noștri. Trebuie să urmărim evenimentele care se întâmplă în lume și mai ales cu statul Israel, ei sunt ceasornicul lui Dumnezeu. Atenția Domnului este asupra acestei țărișoare Israel și a Ierusalimului pentru că foarte multe evenimente ale sfârșitului se vor întâmpla acolo”. După cei 7 ani de Apocalipsă, va începe Domnia de 1000 de ani pe Pământ și oamenii vor conduce împreună cu Domnul.

Capitolul 13 este despre semnul fiarei. Fiara se va ridică din Comunitatea Europeană. ”Diavolul s-a folosit de Germania pentru persecuția evreilor și omorârea în masă prin Holocaust a 6 milioane de evrei. Nici Franța nu este mai prejos, președintele francez a propus formarea unei coaliții a 10 state europene, care să formeze o alianță militară, care reprezintă cele 10 împărății care vor fi folosite de Diavol în Apocalipsa”.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Creştinism

Deschide ”ușa” Domnului Iisus Hristos

Published

on

Domnul lucrează în viețile oamenilor care îl primesc

În univers acesta mare, există doar două forțe: Dumnezeu și Diavolul. ”Diavolul caută cu mare șiretlic ca să ne prindă greșind, să ne pârască înainte lui Dumnezeu și apoi să ne lovească. Când omul păcătuiește și greșește înaintea lui Dumnezeu, Diavolul aduce o pâră împotriva noastră, dacă păcatul respectiv nu este rezolvat prin mărturisire, prin iertare, prin pocăință și căință, Diavolul vine și cere dreptul lui Dumnezeu să ne lovească. Dumnezeu, care este drept și cu noi și cu Diavolul, îi dă voie și atunci apar suferințe, probleme, blesteme și chiar moartea. Noi trebuie să fim eliberați de acele legături.

Diavolul, întotdeauna alături de blestem, pune și legături demonice. Lucrarea de eliberare este extrem de importantă, această lucrare trebuie crezute, predicate și practicate. Noi trebuie să declarăm domnia lui Iisus Hristos în fiecare domeniu din viața noastră. Hristos Domnul, nu va lucra în viața unei persoane care nu-i aparține sau care nu-i dă dreptul oficial Domnului Iisus Hristos ca să lucreze în viața omului”, a subliniat pastorul Marius Hațegan.

Continue Reading

Creştinism

”Nimic nu se poate întâmpla până când nu se iartă păcatul”

Published

on

Miracolul Creștin. Lucrarea de eliberare – II

Lucrarea de eliberare este foarte importantă pentru copiii Domnului care sunt legați cu legături demonice, care îi împiedică să crească spiritual. Oamenii se nasc sub domnia Diavolului, plata păcatului este moartea, oamenii trebuie să-și predea viețile lor în mâna Domnului, pentru ca El să poată lucra în viețile lor.

”Dezlegarea legăturilor pe linie genealogică. Foarte multe lucruri ne urmăresc de la părinți, bunici, strămoși s.m. Datorită păcatului adamic, noi suntem sub blestem, sub păcat, fiindcă strămoșul nostru a greșit și tot pământul a intrat sub blestemul adamic, care a adus legături demonice. Trebuie să facem o declarație de iertare. Nimic nu se poate întâmpla până când nu se iartă păcatul. Dumnezeu ne cere să iertăm. Păcatul până nu se mărturisește și se cere iertare este activ și este puterea și dreptul Diavolului. Prin mărturisirea și iertarea păcatului i se ia dreptul Diavolului”, a subliniat pastorul Marius Hațegan.

Continue Reading

Creştinism

Demonizat sau posedat, află care este diferența!

Published

on

Important! Omul nu are puteri supranaturale, minte!

Lucrarea de eliberare este o lucrare foarte importantă, sunt puțini cei ce o practică, sunt puțini cei care o predică și de aceea în biserică sunt foarte multe probleme, sunt mulți bolnavi, mulți demonizați și nu este cine să-i elibereze. ”Este foarte important să cunoaștem adevărul. Dumnezeu este Trinitate. Dacă Duhul Sfânt nu este cu noi, Dumnezeu nu este cu noi. O biserică fără Duhul Sfânt este o biserică moartă. Un om fără Duhul Sfânt este un om mort”.

”Ființele supranaturale sunt create de Dumnezeu, omul nu are forțe supranaturale, orice persoană care invocă asta, minte. Omul poate folosi una dintre cele două forțe, ori puterea lui Dumnezeu, ori puterea Diavolului. Omul este și el o trinitate: duh, suflet și trup. Sub stăpânirea Satanei sunt foarte mulți îngeri căzuți și foarte multe duhuri care au nevoie de trupuri ca să locuiască. Iisus a fost de față când Satana a fost aruncat pe pământ. Omul a păcătuit și s-a înstrăinat de Creatorul său.”

Continue Reading
Advertisement
dec 9, 2019 - Lu
Alba Iulia, RO
-3°C
cer acoperit de nori
cer acoperit de nori
2 m/s, E
100%
760.56 mmHg
lun12/09 mar12/10 mie12/11 joi12/12 vin12/13
cer acoperit de nori
2/2°C
cer acoperit de nori
4/1°C
câțiva nori
3/0°C
cer fragmentat
3/3°C
ploaie ușoară
4/3°C

Next Level

Facebook

Ultimele comentarii

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Cele mai accesate