Connect with us

Fapte şi Vorbe

Florin Tomuța și Adrian Butuc, antreprenori, la Fapte și vorbe

Published

on

Suntem în criză, ne lipsesc bunii meseriași

O emisiune despre cum se dobândește în România dreptul de a pilota un avion și de conduce un autovehicul. Antreprenoriatul este o muncă obositoare și continuă. ”Într-o zi, 24 din 24 de ore suntem la muncă. Încercăm să supraviețuim, încercăm să dezvoltăm afacerea de la o zi la alta, să avem aproape oamenii cu care am început și să avem aportul generației mai tinere, sub povara diferitelor controale”.

”Iresponsabilitatea unor dregători în țara asta atinge culmi alarmante. Trăim într-o țară în care se întâmplă nenorociri și nu răspunde nimeni”. România a fost recunoscută prin bunii profesioniști avuți, acum țara noastră trece print-o criză constituită din lipsa bunilor meseriași.

Pregătirea practică lasă de dorit. Formarea profesională nu se rezumă doar la partea teoretică. Din păcate, examinarea practică nu pune accent foarte mare pe abilități, îndemânare și meserie. Examinările medicală și examenele de atestat trebuie promovate prin intermediul verificărilor adevărate, netrucate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia