Connect with us

Actualitate

Funcțiile publice și Ipocrizia politică

Published

on

functii publice pnl alba

Aceste funcții de conducere la nivel de județ, sunt ocupate, în cea mai mare parte, de membri sau simpatizanți ai PNL Alba.

Recent a apărut în media județeană o informare din partea PNL Alba, legată de ocuparea funcțiilor de conducere din instituțiile deconcentrate ale statului, că acestea vor fi ocupate prin concurs și nu vor intra în sfera vreunei negocieri politice.

Bine spus, până în acest moment, însă trebuie reamintit faptul, pentru buna informare a opiniei publice că, toate aceste funcții de conducere la nivel de județ, sunt ocupate, în cea mai mare parte, de membri sau simpatizanți ai PNL Alba, care a avut grijă de acest aspect imediat ce PNL a preluat puterea, în octombrie, 2019.

Faptul că se iese acum cu o astfel de declarație nu este de mirare, odată ce clientela politică ă PNL a fost bine fixată în scaune călduțe, iar restul nu mai contează. Exemplele sunt multiple în acest sens și am dori, din partea PNL Alba, să dea dovadă de sinceritate și să iasă public cu o declarație în care să enumere clar toate instituțiile deconcentrate ale statului din județ, ocupate cu sau fără concurs de către tovarășii lor de partid.

Vezi și Executivul local din Aiud va propune Consiliului Local Aiud aprobarea înființării Companiei Municipale de Transport Public Aiud

Pe lângă aceasta, dorim și o mică mențiune, să ofere publicului larg spre luare la cunoștință, nominalizarea celor care ocupă aceste funcții de conducere, după venirea PNL la putere, în octombrie, 2019.

stp_alba-iulia

Dacă e să fim sinceri, haideți să fim cu toții, până la capăt, să lăsăm ipocrizia și să privim bârna din propriul ochi, care este extrem de vizibilă.

Se pune întrebarea dacă nu cumva această declarație se adresează celor de la USR-PLUS Alba, colegii din coaliția de guvernare, pentru a-i preveni astfel, să nu îndrăznească să aspire vreun loc la masa cu bunătăți, ocupată deja de activiștii de partid ai PNL. Sau poate este o reacție la deranjul provocat de primarul Pleșa spectacolului AIDA, marcă renumită a PNL Alba, așa după cum se vorbește prin sat.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia