Connect with us

Actualitate

Furt de fier cu caruta

Published

on

Un bărbat din Alba Iulia care a sustras aproape 500 kg de fier a fost prins de jandarmi.

Riscă să fie cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Constatând că din incinta firmei dispăruseră mai multe obiecte metalice, administratorul unei societăţi comerciale situată pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia a solicitat joi, 28 ianuarie, la ora 11.35 ajutorul jandarmilor. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, a luat legătura cu reclamantul şi, pe baza indiciilor oferite de acesta, a acţionat pentru căutarea autorilor.

furt fier

În scurt timp, pe strada Stejarului din cartierul albaiulian Bărăbanţ a fost depistată o căruţă în care se aflau mai multe obiecte metalice, indicate de partea vătămată ca fiind cele care i-au fost sustrase. Drept urmare a fost identificat proprietarul atelajului, Iosif C. ( 26 de ani), din Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la existenţa infracţiunii de furt, în cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare, înaintat ulterior Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor. Întreaga cantitate de fier dispărută a fost recuperată şi returnată deţinătorului de drept.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia