Connect with us

Actualitate

George Simion, la DNA: ”Au încercat să ne aburească președintele CJ Alba…”

Published

on

george-simion-dna

O așa zisă echipă de negociere a lui Florin Cîțu

Co-fondatorul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a făcut declarații, joi, înainte de audierea la DNA a unuia dintre deputații formațiunii politice în scandalul înregistrării unui parlamentar PNL care le-ar fi cerut celor de la AUR să nu susțină moțiunea în schimbul unor presupuse funcții în instituții deconcentrate.

Simion a declarat că cinci parlamentari AUR au fost abordați de ”o așa zisă echipă de negociere a lui Florin Cîțu” și că aceștia au primit propuneri pentru ca apropiații lor să fie numiți în instituții publice, printre care și Institutul Cultural Român.

De ce Ion Dumitrel NU s-a vaccinat

George Simion i-a indicat pe președintele CJ Alba, pe ”cei de la Vrancea” și ”la Sibiu doamna Turcan” printre cei care ar fi încercat să îi convingă pe parlamentarii AUR să nu voteze moțiunea:

”Ni s-au propus funcții la Salubritate, Transporturi și Institutul Cultural Român, unde corupția e în floare”, a mai spus Simion. Liderul AUR a precizat că parlamentarii formațiunii ”vor merge până la capăt” și că speră ca DNA ”să aibă aceleași intenții, să stârpească corupția, scrie g4media.ro.

PNL amendat de Poliție pentru pentru congresul din 25-26 septembrie de la Romexpo. Printre cei fără mască au fost președintele Iohannis și Cîțu

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia