Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

Activităţi pentru copiii cu cerințe educative speciale la Grădinița Emanuel

Published

on

Activităţi pentru copiii cu cerințe educative speciale la Grădinița cu program normal „Emanuel” din Municipiul Alba Iulia

 

In cadrul proiectului Giving Tuesday Alba Iulia, la Gradiniţa Emanuel s-a desfășurat o activitate pentru copiii cu cerințe educative speciale, copii proveniţi din localitatea Teiuş, judeţul Alba.

Cadrele didactice din unitatea de învățământ, împreună cu părinții, bunicii, reprezentanții Asociației „Centrul Emanuel Kids” cât și de preșcolarii din Grădinița Emanuel, au oferit acestor copii un timp special de socializare.

Cei zece copii invitaţi s-au bucurat de atmosfera creată de copiii din gradiniţă, de buna dispoziție şi de momentele de joc şi cântec.

După distracţia şi prietenia copiiilor a urmat şi bucuria cadourilor.

Copiii cu nevoi educaţionale speciale trebuie să facă parte din comunitate, să fie integraţi si sprijiniţi în adaptarea lor la mediul şcolar. Aceştia au nevoie să fie valorizaţi, să beneficieze de practici educaţionale deschise şi flexibile astfel încât să le fie recunoscute aptitudinile şi capacităţile de învăţare şi de adaptare.

Atelierele de creație și lectură „O POVESTE… DE CRĂCIUN”

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate