Connect with us

Administraţie

Guvernul Cioloș NU a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi învestit

Published

on

A obținut doar 88 de voturi din cele 234 necesare, în Parlamentul României

Un număr de 184 parlamentari au votat împotriva guvernului Dacian Cioloș, în timp ce 88 de deputați și senatori au votat „pentru”.

Pentru învestitura Guvernului Cioloș era necesar un număr minim de voturi de 234.

Iohannis NU l-a vrut pe CIOLOȘ, dar a fost OBLIGAT de FACTORUL EXTERN

„E clar că acest Guvern nu are cum să treacă. Știe și dl Cioloș, știe toată lumea. Este o bătaie de joc la adresa românilor. Nu putem accepta un ministru al Sănătății care este părtaș la acest dezastru sanitar” , a declarat Marcel Ciolacu.

Senatoarea Diana Șoșoacă l-a salutat pe premierului Ungariei, Viktor Orban de la tribuna Parlamentului cu un „salut cordial” și „Poate cândva vom avea şi noi un guvern naţionalist, după exemplul Ungariei”.

”Discutăm despre un cabinet care nu are susținere parlamentară, dar ține morțiș să demonstreze că, de fapt, este victima celorlalți. Ați avut guvernarea alături de noi. Nu era o coaliție perfectă, dar a fost o construcție poate singura posibilă acum un an de zile”, a afirmat Kelemen Hunor.

PNL nu exclude negocierile cu PSD, USR fiind scos de la guvernare.

În plină criză sanitară România a rămas fără guvern, cu toate că președintele Klaus Iohannis știa că nu va trece acest guvern.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia