Connect with us

Actualitate

În cine îmi pun încrederea ca să-mi dispară frica?

Published

on

Misiunea familiei Rusu

Familia Rusu a ales să plece în urmă cu mulți ani din țara noastră pentru a le oferi copiilor lor un trai mai bun, fiind o familie tânără cu dorință de cunoaștere și aventură.

Reîntorși după 22 de ani din Canada, aceștia și-au propus sa le ofere un trai mai bun copiilor din România, susținând familiile care au copii în plasament, copii adoptați oferindu-le consiliere, indiferent de problema cu care se confruntă. Familia Rusu lucrează cu un grup de tineri orfani din zona Blajului.

Numărul pacienților COVID-19 de pe teritoriul României este în creștere

Consilierea pe care o oferă această familie acelor tineri este una și de natură spirituală, considerând că de acolo este pornirea noastră spre o schimbare.

Încrederea pe care o oferă este foarte importantă în relația cu beneficiarii lor deoarece dacă nu există încredere, aceștia nu se vor destăinui si nu se v-a găsi problema care ii macină cu adevărat.

Ce va fi cu șoferii de TIR/camion care intră în țară, venind din una dintre zonele afectate

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia