Connect with us

Actualitate

În direct cu Oana Bodea

Published

on

În această seara de la ora 19.30 Oana Bodea, directorul Kronospan Sebeș va veni la Alba Carolina TV pentru a încerca să răspundă întrebărilor din partea publicului și pentru a lămuri situația controversată creată în jurul firmei din Sebeș

Comentarile scrise pe pagina noastră de facebook AlbaCarolinaTV arată nemulțumirea oamenilor, în special a sebeșenilor. Printre comentarii există întrebări punctuale și nelămuriri care așteaptă răspuns din partea Oanei Bodea.

Otilia

“Se vor distinge doua curente,cei tineri ,care se bucura de un loc de munca sigur,linga casa,poate si unii care nu mai au mult pina la pensie,iar de partea cealalta cam toti cei care sunt deja afectati de aceste noxe,cit si altii care vor sa aibe un oras curat pentru copii si familiile lor. Deci ,e cam greu sa stabilesti ceva clar de facut.Dar totusi exista o solutie care e simpla,doar ca trebuie luata in serios si transpusa pe teren.Asa ca, domnii patroni vor mai face o mica investitie de captare a noxelor si evacuarea lor prin captare si nu asa cum e acum.Cel putin acum sa demonstreze acesti proprietari ai firmei ,ca au respect totusi fata de oamenii acestor meleaguri ,pe care-i intoxica zilnic cu fumul emanat.Pe linga oameni sunt afectate si livezile de pomi,gradinile oamenilor.Dragi domni ce doriti sa faceti bani mai departe aici,ginditi-va si la cei care va accepta ,dar au si ei o mica pretentie, SA FIE RESPECTATI !”

Elisabeta

“Foarte multă poluare. Nu este respectată legislația privind filtrele ,urmărindu-se doar scopul patronilor -PROFITUL- și distrugerea sănătății populației Sebeșului și celor din apropiere. Nu se gândește nimeni la om,la copii,ci numai la profit și interese meschine, politice. Este afectat mediul tot. Nu s-a ținut cont nici de voturi…când s-a votat.”

Puteți urmări emisiunea și online la adresa albacarolinatv.ro.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia