Connect with us

Social

Încă din august 2018, Paul Voicu e viceprimar cu atribuții de primar

Published

on

Primaria Alba Iulia

Ce poate ieși atunci când practici la greu Copy/Paste. Primăria Alba Iulia, munca… ca la STAT

Primăria orașului SmartCity Alba Iulia mai scoate un post cu funcţie contractuală de execuție, pe perioadă nedeterminată – consilier, gradul profesional debutant.

Pentru cei selectați sau aleși sau cum vreți dumneavoastră, concursul de recrutare este în data de 25 septembrie 2019, în timp ce anexa anunțului publicată pe site-ul primăriei dovedește faptul că salariații primăriei au pregătit acest concurs încă din 7 august 2018.

Vezi și ‘Prietenii lui Dorin Nistor se hrănesc din bugetul local’

Trist este că, a fost semnat și avizat de șeful Serciciului Resurse Umane, de către un inspector superior și de Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar.

Domnul Primarvice și-a întrat pe deplin în drepturi și face foarte bine ceea ce face, ”semnează ca primarul” fără să citească ceea ce semnează.

Primaria Alba Iulia

Concursul va consta într-o probă scrisă şi un interviu. Candidații sunt rugați să verifice cu atenție hârtiile pe care le completează și semnează.

Suntem oameni și greșim, chiar dacă muncim ca la STAT…

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia