Connect with us

Actualitate

Încă un dinozaur politic dispare de pe scena politică. Ioan Dîrzu pierde TOT

Published

on

ioan dîrzu

Doi politicieni care au împărțit tot ce s-a putut împărți din punct de vedere politic, se fac nevăzuți.Nu e o prorocire, e un fapt real

Mircea Hava, eternul primar al Albei Iulia a plecat spre Bruxelles, lăsând de căruță partidul portocaliu spre veșnica pomenire în galben.

Din aceeași perioadă preistorică, colegul de breaslă – Ioan Dîrzu de la PSD, azi, 07.12.2020 își va regândi prezentul în realitatea pierdută de mult timp, aceea că partidul și alegătorii județului Alba nu-l mai vor.

Vezi și PSD e câștigător, conform EXIT-POLL

La alegerile Parlamentare 2020, pe listele PSD locul I la Deputați a fost ocupat de primarul comunei Ciuruleasa iar locul al doilea a fost ocupat de fostul deputat Ioan Dîrzu, care se pare că nu va mai intra în Parlamentul României decât ca vizitator.

100% gașca lu’ Ioan Dîrzu – PSD Alba

Nu vreau să mă pun în locul dânsului, la nervii pe care-i are acum dar cred că trebuie să ne bucurăm de faptul că un partid pus în umbră atâția ani va avea binecuvântarea renașterii, de o reconfigurare și o împrospătare mult așteptată.

Reamintim faptul că fostul deputat a fost schimbat (dat jos) de la conducerea PSD Alba fiind înlocuit cu fostul primar din Ciuruleasa, proaspătul deputat PSD Alba – Tuhuț Radu.

Să fim sănătoși și nu ne mai rămâne decât să le urăm noilor lideri, deputatului Radu Tuhuț și noului senator Călin Matieș spor în continuare în schimbarea vechiului partid!

Rezultate EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ora 21 CURS-Avangarde: PSD, urmat de PNL şi USR-PLUS

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia