Connect with us

Actualitate

Incredibil! Un proiectil vechi a explodat în timp ce era tăiat cu autogenul

Published

on

pianu-de-jos-explozie

Explozia puternică a ucis un bărbat şi s-a auzit la 4 km distanţă faţă de locul incidentului.

Se pare că doi bărbaţi din comuna Pianu de Jos, aflaţi într-o curte a unei societăţi comericiale unde era depozitat fier vechi, ar fi manipulat şi tăiat cu flacără deschisă, deșeuri de componente de proiectile, proiectile dezamorsate, achiziţionate legal de la o unitate militară din judeţul Alba.

Explozia a avut loc în jurul orei 15.30, în urma careia o persoană a decedat și o alta este rănită.

Vezi şi Care a fost cauza explozei de la Fabrica de arme Cugir?

Cercetările continuă, iar în acest sens s-a întocmit un dosar penal sub asepectul savârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Poliția verifică aspectele legate de funcționarea societății precum și proveniența și modul de exploatare a acestui tip de deșeuri.

Garda de intervenţie Sebeş a intervenit pentru acordarea primului ajutor şi pentru a asigura măsurile PSI datorate exploziei produse în curtea societaţii comerciale unde a avut loc explozia.

Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia